Over

Murat Prins en Wesley Melsen hebben elkaar ontmoet bij So You Think You Can Dance. Sindsdien worden ze gezien als “het gouden duo” Elastic Double. Ondanks dat Wesley en Murat bijna 200 kilometer van elkaar af wonen gaan ze volledig voor hun passie, en dat is dansen en mensen entertainen! Ze maakte hun grote tv debuut bij het TV programma Hollands Got Talent 2010 wat uitgezonden word op RTL 4. Elastic Double werd in een hele korte tijd waanzinnig populair en halen zelfs een trending topic worldwide op twitter. Elastic Double danste zichzelf naar de finale en werd 2e!

Vanaf hun allereerste auditie was Nederland in de ban van hun talent. Ze kregen een samenwerkingscontract met Sony Music Bookings en kregen aanvragen voor binnen- en buitenland. Elastic Double was de grote publieks favoriet en kreeg zeer mooie complimenten van de Jury leden van Hollands Got Talent:

Quotes over Elastic Double tijdens Hollands Got Talent
“Ridiculous … the only word i can really think of right now is: perfect!”
Dan Karaty

“Het is wereld klasse!”
Patricia Paay

“Ik vind het een act die de hele wereld over kan!”
Gordon

Daar stopte het succes niet voor de twee ambitieuze jongens. Ze besloten om zich om te geven voor het nieuwe tv-programma: Everybody Dance Now en met groot succes. Vanaf de auditie kregen de twee jongens al een staande ovatie en Elastic Double wist de jury en de kijkers keer op keer te verrassen met hun act. In de halve finale kregen ze te horen dat ze beter dan ooit waren en kregen een greencard van de juryleden om vervolgens in de finale te knallen. Elastic Double voert zijn spectaculaire act nu al drie jaar uit waaronder in: Zwitserland, Duitsland, Belgie, Luxemburg en natuurlijk Nederland.

Quotes over Elastic Double tijdens Everybody Dance Now
“Dit was jullie beste optreden die ik ooit heb gezien”
Dan Karaty

“Jullie lijken wel een siamese tweeling die uit elkaar zijn gegroeid en zijn gaan dansen, want jullie dansen zo ongelooflijk goed tegelijk en samen”
Jan Kooiman

“Ik vind het werkelijk waar ongelooflijk hoe jullie kunnen bewegen”
Lieke van Lexmond

Elastic Double is te boeken voor: bedrijfsfeesten, discotheken, openingshows, gala’s, workshops, verjaardagen. Alles is dus mogelijk! Benodigdheden voor de act zijn 3 x 3 meter waardoor Elastic Double werkelijk waar overal hun act kan uitvoeren.